[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Tijdens een bezoek van staatssecretaris Mona Keijzer aan de provincie Zeeland op 28  januari werden opnames gemaakt van de rondleiding die de staatssecretaris kreeg op het bedrijf Seafarm te Kamperland. Seafarm heeft dankzij alternatieve financiering de volgende stap kunnen maken en dit is waarom Mona Keijzer het belang van Stichting MKB Financiering onderkent zodat meer ondernemers de weg naar passende non-bancaire financiering vinden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]