Meten is nog steeds weten en om te inventariseren welke obstakels financieringsadviseurs op dit moment ervaren bij het aanvragen van financiering hebben we een korte survey van 8 vragen uitgezet. Ook vragen we welke uitdagingen in de nabije toekomst worden verwacht door de corona crisis bij het verkrijgen van een financiering. De resultaten van de survey worden gebruikt als input voor mogelijke maatregelen om financieringen toegankelijker en uitvoerbaar te maken. 

Doe mee, vul in en stuur door

Ben je financieringsadviseur doe dan mee, je vult de survey in via https://forms.gle/CyAj6Pyrz9JhyKUV8. Ken je nog meer financieringsadviseurs, breng ze op de hoogte en stuur deze survey dan door. Hoe meer input waar we als SMF mee aan de slag kunnen des te beter, alvast bedankt.

Op weg naar het keurmerk Erkend Financieringsadviseur MKB

De Stichting MKB Financiering werkt samen met een kopgroep van Financieringsadviseurs aan de ontwikkeling van het keurmerk Erkend Financieringsadviseur MKB. Het is de ambitie dat ondernemers en leveranciers een aangesloten financieringsadviseur zien, erkennen en herkennen als dé betrouwbare en transparante gesprekspartner voor informatie én advies over hun bedrijfsfinancieringen. Voor meer informatie over het aanstaande keurmerk klik je hier.

 

Privacy van uw gegevens
Stichting MKB Financiering verwerkt persoonsgegevens. Wij verwerken deze persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die u zelf aan ons verstrekt: doordat u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, of contact met ons zoekt via een ander contactformulier op onze website.