Stichting MKB Financiering is de afgelopen jaren sterk gegroeid en wordt bij steeds meer beleid- en marktontwikkelingen betrokken om de (non-bancaire) mkb financieringsmarkt te vernieuwen en te professionaliseren. Om de volgende groeifase van SMF te begeleiden is Robert Teunissen aangetrokken als operationeel manager en gaat eindverantwoordelijk worden voor de interne structuur en bedrijfsvoering. Daarnaast zal Robert toetreden tot het bestuur van Stichting MKB Financiering. 

Robert Teunissen heeft een bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond en ruime ervaring in het ontwikkelen, opzetten en besturen van nieuwe (bestuurlijke) organisaties. De laatste 9 jaar heeft hij als expert diverse opdrachtgevers in de financiële sector en in de financieringsmarkt van non-banking organisaties ondersteund. Eerder is hij bestuurslid bij de VFN geweest en de rol van Voorzitter van de technische commissie BKR vervuld. 

Binnen het bestuur gaat hij zich bezig houden met de financiële en operationele activiteiten voor de verdere ontwikkeling van Stichting MKB Financiering.